Theologie
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Digitaal studeren


Al een aantal jaren worden de klassikaal gegeven lessen opgenomen. Zowel op video als op mp3. Hierdoor is het mogelijk geworden digitaal te studeren. Digitaal studeren houdt in dat je thuis – online – studeert. De lessen en al het overige lesmateriaal kan je downloaden middels het intranet van de opleiding. Nadat je je hebt ingeschreven voor een module, ontvang je van ons een email met daarin de inloggegevens. Deze email ontvang je nadat je betaling bij ons is binnengekomen.

Nadat je hebt ingelogd op het intranet vind je alle materialen die je nodig hebt om de module digitaal te volgen, zoals het lesmateriaal, handouts, video en mp3 bestanden.

Van de modules die digitaal te volgen zijn vind je van het volledige jaar de materialen op het intranet.

Lees voordat je aan de module begint de spelregels goed door. Daarin vind je allerlei praktische informatie. Behalve praktische informatie worden er een aantal belangrijke data opgesomd. Noteer deze direct aan het begin van je studie goed in je agenda.

Per module wordt aangegeven of je deze digitaal of ook klassikaal kan volgen.

Als een module zowel klassikaal als digitaal aangeboden wordt, dan is de module digitaal te volgen op de volgende voorwaarden:

  • Je woont buiten de regio midden-Nederland (in de provincies Friesland, Groningen, Zeeland of Limburg).
  • Je bent niet in staat op de donderdagavonden dat er klassikaal les wordt gegeven naar de leslocatie te komen.
  • De impact dagen ben je aanwezig (locatie en data volgen aan het begin van de klassikaal te geven module).

Mocht je digitaal willen studeren en niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we bekijken wat er mogelijk is. We hebben digitaal studeren mogelijk gemaakt omdat we heel graag willen dat iedereen die wil studeren dat ook kan.

Het is ons verlangen praktisch, theologisch onderwijs aan te bieden. Levende theologie vanuit een mooie balans tussen woord en Geest.

Je bent van harte welkom.

Als je vragen of opmerkingen hebt, mail ons op: theologie@rafaelnederlandinstituut.nl